Lectia 208 - Rezolv subiecte M1 simularea nationala Bacalaureat BAC 2014 Matematica Proful OnlineUrmariti-ma si pe Twitter
Urmariti si lectii in direct pe PROFUL ONLINE TV

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Obtineti fundamentul teoretic explicat pe INTELESUL VOSTRU
Pachetele de DVD-uri: "VIDEOMANUAL DE MATEMATICA"
cu Proful Online, prof. Ioan URSU - Detalii AICI

Discutie pe marginea subiectelor date la simularea la nivel national de la Bacalaureat BAC 2014, profilul M1 - Mate Info si rezolvarea lor folosind un limbaj pe intelesul tuturor. Scopul meu nu este sa rezolv pur si simplu aceste subiecte, ci sa va ajut si sa va ofer toate informatiile necesare pentru ca sa le rezolvam impreuna parcurgand si notiuni conexe din materia necesara. Va rog sa luati un caiet si un pix si sa incepem.

Notiuni atinse: Multimi de numere si relatia de incluziune dintre ele, multimea numerelor complexe, operatii cu numere complexe, egalitatea a doua numere complexe , notiunea de functie, functie surjectiva, functie injectiva, functie bijectiva, graficul unei functii, intersectia graficului cu axele de coordonate, ecuatii exponentiale, tipuri de ecuatii exponentiale, ecuatii exponentiale (logaritmice) atipice, probabilitatea unui eveniment, notiuni de geometrie analitica, ecuatia unei drepte cand se da un punct si o directie, ecuatia dreptri ce trece prin doua puncte, panta dreptei ce trece prin doua puncte, drepte paralele, drepte perpendiculare, formule trigonometrice, ecuatii trigonometrice, matrici, operatii cu matrici, matricea unitate, inversa unei matrici, lege de compozitie, proprietatile unei legi de compozitie, structuri algebrice, asimptotele graficului unei functii, ecuatia tangentei la graficul unei functii, limite de functii, integrala definita, definirea unui sir printr-o relatie de recurenta, etc.

Recomand si urmatoarele volume ale "VIDEOMANUAL DE MATEMATICA":
Numere complexe - Clasele X - XII - 10 DVD-uri
Teste pentru bacalaureat - M2 - Vol. I - Clasa XII - 10 DVD-uri
Teste pentru bacalaureat - M2 - Vol. I - Clasa XII - 10 DVD-uri
Functia exponentiala si logaritmica, ecuatii si inecuatii exp si log - Clasele X-XII - 10 DVD-uri

3 comentarii:

 1. Dar simularea pentru clasa a XI-a nu faceti?
  Popescu Robert

  RăspundețiȘtergere
 2. Faceti si simularea la M2 va rog.
  --
  real2013 - YouTube User

  RăspundețiȘtergere
 3. Numele meu este Ana, sunt din Iasi si am 27 de ani. Am terminat faculatea de matematica in 2008 si de atunci am profesat doar un singur an, timpul mi l-am dedicat, in rest, celor trei copii ai mei.
  In ultima perioada m-am hotarat sa imi gasesc un loc de munca in invatamant, deoarece visul meu cel mai mare a fost intotdeauna sa pot sa predau matematica. Am zis sa incep sa invat si sa recuperez materia, sa pot da titularizarea si sa fiu capabila sa pot explica copiilor, dar imi venea foarte greu, ma blocam in anumite lucruri. Tot cautand materiale am dat peste site-ul dumneavoastra care imi aduce aminte de profesorul meu de matematica din gimnaziu,care era un om extraordinar si cu un dar de a preda pe care eu nu l-am mai intalnit de atunci decat la dumneavoastra. Lectiile m-au facut sa pot parcurge intr-un mod mult mai usor materia.

  Cand ma uit cu cat drag vreti si reusiti sa-i invatati pe toti cei care se uita la lectiile video, nu pot decat sa va apreciez nespus si sa sper ca intr-o buna zi sa ajung si eu sa fac la fel. Daca aveti vreo sugestie pentru mine cum sa ma pregatesc mai eficient pentru a deveni un cadru didactic astept un raspuns.
  Va urez multa sanatate si rabdare!
  Ana Ungureanu

  RăspundețiȘtergere

Trimiteţi un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU