Prezentarea proiectului Videomanual de MatematicaUrmariti-ma si pe Twitter
Urmariti si lectii in direct pe PROFUL ONLINE TV

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Obtineti fundamentul teoretic explicat pe INTELESUL VOSTRU
Pachetele de DVD-uri: "VIDEOMANUAL DE MATEMATICA"
cu Proful Online, prof. Ioan URSU - Detalii AICI

Dragilor in acest film imi propun sa prezint proiectul la care lucrez in ultima perioada si care doreste sa vina in sprijinul tuturor celor care au dificultati cu notiunile de baza din matematica. Proiectul este construit pe baza succesului avut cu Videomanualul de Apicultura si vom folosi din plin experienta acumulata in producerea acestuia. Va multumesc.


Intr-o discutie cu Alex din Bucuresti(cunoscut la Salonul Expo Inventika 2011), Proful Online povesteste cum s-a nascut proiectul Videomanualului de Matematica si nu numai.

2 comentarii:

  1. Buna ziua Domnule Profesor ,
    Numele meu este Chirea Georgiana si am simtit nevoia sa scriu acest comentariu pentru ca eu consider ca vi-l datorez. Cu doua saptamani in urma am aflat ca voi sustine vestita "Lectie deschisa la clasa" dupa cum v-ati dat seama va scrie un viitor profesor de matematica, am lucrat ca gestionar intr-un depozit, unde am avut si o echipa in subordine, am lucrat ca si casier, am lucrat cu bani foarte multi miliarde chiar, insa in postura de profesor nu am fost niciodata doar ca am lucrat anumite exercitii si probleme cu cunostinte si verisori, renuntasem la aceasta ideee de profesorat insa in adancul sufletului meu exista un gol, un mare gol, intamplarea a fost ca in ultima saptamana avuta la dispozitie, cea de dinaintea examenului sa caut pe net si sa gasesc filmarea pe care ati facut-o Dumneavoastra pentru a va face cunosct videomanualul mai exact acea in care Dumneavoastra stateati in genunchi cu zecile de CD-uri in jurul Dvs. am lacrimat, mi-ati dat impulsul de care aveam nevoie sa merg mai departe .... in momentul in care va scriu acest mail am 2 ore de cand am ajuns acasa de la examen, l-am luat,am luat 8, nu stiu daca este o nota buna sau proasta insa stiu sigur ca aceasta este si va fi defapt meseria mea. Va multumesc ca existati, sa va dea Dumnezeu sanatate si sa nu uitati ca sunteti un om bogat adica inca o persoana din milioanele depersoane de gandeste la Dumneavoastra.
    Georgiana Chirea din Craiova

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc pentru ceea ce faceti.MI-AM CASTIGAT SPERANTA SI LINISTEA

    RăspundețiȘtergere

Trimiteţi un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU