Lectia 224 - Geometrie plana - Proprietatile triunghiului cu Nicoleta clasa 6 - Matematica Proful OnlineUrmariti-ma si pe Twitter
Urmariti si lectii in direct pe PROFUL ONLINE TV

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Obtineti fundamentul teoretic explicat pe INTELESUL VOSTRU
Pachetele de DVD-uri: "VIDEOMANUAL DE MATEMATICA"
cu Proful Online, prof. Ioan URSU - Detalii AICI

Geometrie plana - Impreuna cu Nicoleta discutam despre proprietatile triunghiului folosind manualul de clasa a 6-a si explicam pe intelesul tuturor, notiunile intalnite. Discutam despre triunghi dreptunghic, triunghi isoscel, triunghi echilateral, cazuri de congruenta, cum abodram o problema de geomatrie (intelegem bine ipoteza si concluzia) si apoi ne preocupa demonstratia. In partea a doua (2/2 Lectia 224), de la min 33:35, discutam despre unghiuri si masura lor.
Versiunea acestei lectii de matematica pentru Mobil sau Tableta se gaseste AICI


4 comentarii:

 1. va rog frumos sa ma ajutati cu niste probleme legate de ultima cifra ,suma unghiurilor naturale ,cresteri si descresteri

  RăspundețiȘtergere
 2. multumesc mult pentru ajutor!

  RăspundețiȘtergere
 3. Bună ziua, aș vrea să îmi spuneți, dacă vă este posibil, cum aș putea desluși mai bine geometria, mai exact, cum aș putea să rețin mai bine , pentru că, mâine cam am teză la matematică, și, sincer, sunt cam praf. =)))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Matematica de azi pe maine e imposibila. Probabil ca stii deja asta. Trebuie sa inveti bine notiunile de baza si apoi vei putea lucra cu ele. Cauta lectii in blogul asta folosind diferite cuvinte cheie in functiile de scaprile pe acare le ai si sper sa te ajute.
   --
   Cristi - Blog Admin

   Ștergere

Trimiteţi un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU