Lectia 235 - Functii si Limite de functii la telefon cu Cosmin din Vaslui, elev in clasa a 11-aUrmariti-ma si pe Twitter
Urmariti si lectii in direct pe PROFUL ONLINE TV

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Obtineti fundamentul teoretic explicat pe INTELESUL VOSTRU
Pachetele de DVD-uri: "VIDEOMANUAL DE MATEMATICA"
cu Proful Online, prof. Ioan URSU - Detalii AICI

In aceasta lectie am fost sunat de Cosmin, elev in clasa a XI-a din judetul Vaslui, care mi-a solicitat ajutorul cu o problema despre functii si limite de functii. Subiecte abordate: functii, logaritmi, log, lg, ln, limite, siruri. Recomad si volumul de DVD-uri: Limite de functii si functia continua - Clasele XI-XII

Versiunea acestei lectii de matematica pentru Mobil sau Tableta se gaseste AICI

4 comentarii:

 1. De cateva zile am dat si eu de videoclipurile dumneavostra. Sunt in clasa a XII-a si in privinta matematicii nu prea ma descurc, am multe goluri si atunci imi este greu sa pricep unele lectii. Sper doar ca pana la BAC sa pot sa-mi umplu golurile cu ajutorul videoclipurilor dumneavoastra. Vreau sa va spun ca faceti o treaba minunata si nu trebuie sa fiti suparat ca a-ti fost concediat din invatamant, asa cu ajutorul internetului veti putea ajuta mai multi elevi. Poate nu v-ar fi venit aceasta idee minunata daca a-ti fi ramas in invatamant. Deci in concluzie "tot raul duce spre bine".
  --
  Dochitu Alexandra - YouTube User

  RăspundețiȘtergere

 2. Sper sa-ti fie de folos aceste lectii. Poti cauta in acest blog cu diferite cuvinte cheie si poti gasi lectiile de care ai nevoie. Tata a dorit sa-si filmeze lectiile de la clasa si sa le puna pe Internet pentru a ajuta si alti copiii iar in final "Sistemul Romanesc" l-a eliminat.... doar traim in Romania nu?

  RăspundețiȘtergere
 3. Si eu doresc sa-i multumesc domnului profesor pentru lectiile de matematica. Am terminat liceul in anul 2000 si acum in 2014 am intrat la o facultate unde matematica este esentiala iar lectiile domnului Ursu ma ajuta enorm.
  P.S. Nici in liceu nu straluceam la matematica :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Va apreciez rabdarea cu care explicati! ^_^
  --
  Beatrice - YouTube User

  RăspundețiȘtergere

Trimiteţi un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU