Bazele Matematicii: Lectia 33 - De la geometria plana la cea analitica (Clasele 7-12)Urmariti-ma si pe Twitter
Urmariti si lectii in direct pe PROFUL ONLINE TV

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Obtineti fundamentul teoretic explicat pe INTELESUL VOSTRU
Pachetele de DVD-uri: "VIDEOMANUAL DE MATEMATICA"
cu Proful Online, prof. Ioan URSU - Detalii AICI

Problemele de geometrie pun la grea incercare pe rezolvitori. Inventivitatea si creativitatea se manifesta din plin in aceasta parte a matematicii. Cum procedeaza rezolvitorul pe parcursul gasirii solutiei, puteti afla daca vizionati lectia urmatoare:
Pana la minutul 8:18 se vede in ceata iar apoi se vede ok. Imi cer scuze ca nu mi-am dat seama de acest lucru mai devreme.

5 comentarii:

 1. Buna ziua!Ma numesc Alexandru si sunt din R.Moldova.Sunt un mare fan al d-stra si al lectiilor d-stra..si as vrea sa va rog ceva daca se poate...As vrea sa va rog daca puteti sa realizati un video despre seria de axiome ale lui Hilbert si daca mai puteti sa mai adaugati si ceva exemple la ele!

  RăspundețiȘtergere
 2. buna ziua ! ma numes lucia din braila sat valea canepii si as vrea sa discutati despre sisteme cu doua ecuatii . eu de la profe mea nu inteleg va rog ajutatima trebuie sa dau examen la mate

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buna Lucia, Te rog sa te uiti cu atentie pe Cuprinsul acestui Blog pentru ca s-ar putea sa gasesti si ce te intereseaza pe tine. Alternativ poti folosi facilitatea de cautare in Blog. Lectiile 35, 38, 39 s-ar putea sa-ti fie de folos.
   --
   cristi - Blog Admin

   Ștergere
 3. Buna seara ma cheama George si am 12 ani.Am unele exerciti la geometrie-algebra (sunt cls a6a) Daca puteti sa imi dati va rog frumos Emaiul dumneavoastra sa va pot spune ce nu stiu va rog frumos !!....Sunteti un profesor de nota 10 si va admir !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buna George,
   Chiar daca ti-as spune adresa e-mail, tata nu prea are timp sa-si citeasca posta (e foarte mult de lucru la stupina). Citeste din cand comentariile de pe acest blog. Asa ca te rog sa lasi intrebarile tale sub forma de comentarii.
   --
   cristi - Blog Admin

   Ștergere

Trimiteţi un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU