Invatam, nu copiem! Blog sustinut de voi | Fundatia Proful Online | Blogul Profesorul Online - Google: proful online | Blogul de Video Apicultura Online

AICI puteti urmari zilnic tema pentru acasa la matematica pe clase in direct la Proful Online TV, prin Fundatia Proful Online
Cei care doresc sa distribuie DVD-uri cu lectiile mele in zone unde nu exista conexie Internet, ii rog sa ma contacteze la 0722786515

Fundatia Proful Online isi propune sa acorde ajutor cu tema pentru acasa tuturor elevilor!
Puteti sprijini financiar Fundatia Proful Online redirectionand 2% din impozitul datorat statului! Detalii AICI.
ANUNT 2019: Dragilor am ajuns la o varsta la care nu mai pot face fata singur muncii la o stupina asa mare si am hotarat sa pastrez doar strictul necesar. Mai mult, doresc sa ma axez in principal pe proiectul cu educatia elevilor la matematica iar munca la stupina imi consuma foarte mult timp. Asadar vreau sa vand surplusul de biostupi deja pregatiti cu roi pe 6 rame, cu ramele pline cu miere cu tot. Pretul unui roi este in jur de 290 RON, dar totul este negociabil in functie de cantitate si va rog sa ma sunati Tel: 0722.786.515 pentru a discuta concret ce doriti sa cumparati. Aici gasiti un film cu o prezentare

Etichete

Etichete level 2

Bazele Matematicii: Lectia 1 - Operatii cu Numere



Urmariti-ma si pe Twitter
Urmariti si lectii in direct pe PROFUL ONLINE TV

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Obtineti fundamentul teoretic explicat pe INTELESUL VOSTRU
Pachetele de DVD-uri: "VIDEOMANUAL DE MATEMATICA"
cu Proful Online, prof. Ioan URSU - Detalii AICI

URMARITI O NOUA METODA DE INTRODUCERE A SEMNELOR LA ALGEBRA!
In aceasta lectie introducem notiunea de NUMAR si punctam importanta SEMNULUI din fata NUMARULUI. In acest fel scaderea privita ca o adunare, devine comutativa. Veti vedea ca numerele si operatiile cu numere se introduc natural. Vizionare placuta!
Versiunea acestei lectii de matematica pentru Mobil sau Tableta se gaseste AICI


42 de comentarii:

  1. YouTube ody200x wrote:
    bv daca as fi avut si eu un profesor ca dvs...cred ca as fi fost olimpic la matematica! :( .... culmea v-au dat afara din invatamant! LOOL asta e romania......

    RăspundețiȘtergere
  2. Tot respectul pentru perseverenta pe care o dovediti in ideea d-voastra de a aduce schimbari in invatamantul romanesc. Am urmarit cateva din lectiile prin care dovediti valoarea d-voastra ca profesor si mai ales calitatea de om. Sunt absolveta de facultate tehnica si am lucrat o perioada si in invatamant. Sunt dezamagita de "calitatea" de profesori a multora care sunt la catedra si ar trebui sa aiba un rol foarte important in formarea generatiei tinere. Sunt lipsiti de sansa de a contribui la educarea elevilor acei profesori care nu sunt pregatiti profesional si nu au vocatie pentru aceasta meserie. Exemplu concludent: fiica mea care trece acuma in clasa a VIII-a. Profesoara de matematica care este foarte bine pregatita si aplica foarte bine metode prin care sa se apropie de elevi, are rezultate foarte bune la clasa. Un profesor care este bine pregatit isi castiga, fara metode de constrangere dure, autoritatea de care are nevoie pentru a-si putea desfasura lectiile si a atrage interesul copiilor pentru a intelege materia predata. In schimb, profesorii slab pregatiti nu se pot impune in fata unei clase si isi justifica rezultatele slabe prin indisciplina si dezinteresul copillor.
    --
    Olga

    RăspundețiȘtergere
  3. Stimate domnule profesor,
    Vreau sa va adresez tot respectul meu pentru ceea ce faceti si pentru pasiunea cu care va faceti meseria de dascal. Am aflat despre d-voastra dintr-un articol al ziarului Jurnalul si am ramas stupefiat de povestea unui om si a unui dascal care este luat in deradere tocmai pentru ca incearca sa fie ceea ce este.
    Intr-o tara in care pasiunea pentru meserie este tot mai rara, oameni ca d-voastra ar trebui sa fie dati de exemplu si nu ignorati. Parerea mea este ca le este frica. Le este frica de oamenii care pun pasiune in ceea ce fac. Pentru ca acestia sunt cei mai buni si pot fi o mare amenintare pentru ignorantii si mediocrii aflati in pozitii de decizie. Pur si simplu le creaza un complex de inferioritate.
    Stimati domni de la inspectorat si minister, acest profesor nu este "nebun", este doar pasionat. Asa cum ar trebui sa fim toti in meseria pe care o practicam. Credeti cumva ca un profesor care primeste nota 5 la examenul pe post si primeste totusi un post prezinta mai multa credibilitate decat domnul profesor Ursu?
    Nu prezinta credibilitate in fata a ce? In fata unui sistem de invatamant inexistent? In fata unor profesori din ce in ce mai slabi pregatiti care nici nu mai stiu care este misiunea unui dascal? In fata unor elevi debusolati care nu isi mai dau seama de utilitatea invataturii?
    Toti am trecut prin scoala, din pacate prin cea romaneasca, si stim ca matematica este o materie grea. Multi dintre noi am urat-o. Si multi dintre noi am urat-o pentru ca profesorii nu au reusit sa o faca atractiva. A fi dascal inseamna mult mai mult decat a intra la clasa si a expune niste idei sau demonstratii. Ca si dascal esti obligat sa iti faci materia atractiva si interesanta pentru elevi. Numai asa poti sa ii faci pe acestia interesati. Iar acest lucru nu il poti obtine daca nu ai pasiune. Va repet: un om care isi practica meseria de dascal in orice conditii este un om pasionat de ceea ce face. Daca 50 % dintre dascalii Romaniei ar avea pasiune pentru ceea ce face nu am mai inregistra asemenea dezastre la bacalaureat.
    Domnule profesor nu aveti nevoie de credibilitatea ministerului. Nu o veti primi deocamdata. Credibilitatea dumneavoastra este oferita de cei care va urmaresc lectiile inregistrate. Si aveti la indemana puterea internetului. Folositi-o in continuare.
    Cu admiratie si stima,
    Claudiu

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnu' Profesor , sunt din Iasi si am aflat de la mama de Dumneavoastra, ca faceti lectii si pe internet. vreau sa va spun un MARE MULTUMESC, ca ne ajutati cu aceste lectii! Bravo si tot respectul din lume!
    roxana

    RăspundețiȘtergere
  5. Tot respectu' domn' profesor pentru ca faceti un lucru minunat.Am inteles ca ati facut si informatica...ar fi vreo sansa sa ajutati elevii si la acea materie?
    Cristi

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnule profesor va felicit sincer pentru efortul dumneavoastra faceti o treaba grozava,imi pare rau ca abia acum am vazut la Antena 3 si am aflat despre munca dumneavoastra.Voi incepe sa urmaresc lectiile dumneavoastra cu mare atentie.Din pacate sunt putini profesori acum care se ocupa cu atata atentie de meseria de profesor.

    Succes in continuare si sper sa schimbati mintea,daca nu se poate a oamenilor din acest sistem macar a tinerilor din generatiile urmatoare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Problema
    Fie ABC un triunghi oarecare.Pe laturile BC si AC se gasesc punctele M si N astfel incat unghiurile AMB si ANB sunt egale.Dreapta care trece prin varful C si punctul de intersectie al dreptelor AM si BN intersecteaza latura AB in punctul P.Sa se gaseasca valoarea unghiului APC.
    Alexandru

    RăspundețiȘtergere
  8. Va felicit pentru efort, pentru profesionalism pentru idee si pentru intentie. Regret ca sunteti o alta victima a acestui sistem. Am vazut la Antena 1. Fara cuvinte.

    Va doresc sanatate si pace sufleteasca.

    Marinel

    RăspundețiȘtergere
  9. va felicit pentru efort si penru ca o faceti ca sa ne ajutati sa intelegem matematica mai bine.Va multumesc
    Ana-Maria din localitatea cipau judetul Mures

    RăspundețiȘtergere
  10. draga domnule profesor , as vrea sa va multumesc pentru ca ma ajutati inainte de inceperea scolii sa imi reamintesc materia, Diana

    RăspundețiȘtergere
  11. domnule profesor sunt in clasa a-7-a si locuiesc in dumbraveni suceava iar la matematica m-ati ajutat enorm am inteles mult mai bine.Domnu profesor a spus cand avem - ne candim la dusman iar cand avem + ne gandim la prieten.acest lucru explica mai usor pentru ca cand am in mintede ex-10inmultit(-15)ma gandesc ca dusmanul dusmanului es prietenul meu deci scriu + si APOI INMULTESC NUMERELE 'VLAD ATANASOAIE'

    RăspundețiȘtergere
  12. Domnule profesor, v-am vazut ieri la tv. invitat de 1 Decembrie alaturi de alti oameni remarcabili si ma bucur ca televiziunile au promovat intr-o astfel de zii oameni ca dumneavoastra. Imi pare rau ca nu v-am descoperit pana acum.
    Va respect si va admir pentru curajul,perseverenta,modestia si dorinta sincera de-a transmite copiilor un lucru foarte important: pasiunea!
    Aurel, Resita

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa aveti parte de sanatate Domnule profesor sunteti un om de milioane o sa ma uit la toate lectiile dumneavoastra cu mare drag. Imi place ca explicatii matematica pe intelesul tuturor eu unu sunt mai greu de cap si am reusit sa va inteleg pe deplin. Va multumesc!!!
    --
    Breakerul2005 - YouTube user

    RăspundețiȘtergere
  14. 1. Sa se calculeze suma numerelor naturale impare mai mici sau egale decat o valoare n data. Exemplu, pentru n=10 se va afisa suma 25.



    maria,

    RăspundețiȘtergere
  15. mersi mult, acu inteleg si eu ceva....Cand eram in clasa a 5 , doamna profesoara de mate ne explica ''pe aici am fost, pe aici n am fost'' , daca doreai sa stii totul in detaliu, iti propunea un fel de lectii adaugatare cu plata, in afara orelor scolare.
    --
    barsic22 - YouTube user

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna seara! As dori sa va intreb, daca urmaresc toate lectiile de la prima pana la ultima as reusi sa iau bacalaureatul la anu ?
    Meditatiile costa foarte mult si in clasa nu explica atat de bine profesoara noastra precum dumneavoastra. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara Mariana,
      Incearca si vei vedea! Informatia este acolo.

      --
      cristi - blog admin

      Ștergere
  17. Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere de munca ! Am aflat de blogul dumneavoastra dintr-o emisiune cu Dan Diaconescu unde vorbeati cu mult suflet si convingere despre apicultura. Personal am intentia de a dezvolta o activitate in aceasta directie.
    Oamenii ca dumneavoastra ne dau speranta ca inca ne mai putem salva si nu este pierdut acest popor. Am doi copii care se comfrunta cu sistemul actual de invatamant. Vizionam reportajul ,,Persona Nongrata" si imi dadeau lacrimile si va rog sa ma credeti ca sunt un om incercat, pilot instructor de meserie. Am vazut multe in viata mea, dar ceea ce traim se apropie de limita de animalizare a speciei umane. Aveti perfecta dreptate atunci cand afirmati ca fara scoala nu vom avea Justitie, Armata, Politie, Sanatate, Agricultura, Industrie, Cultura si practic vom disparea intr-un malefic experiment.
    Sper ca si alti parinti sa-si indrume copii spre dumneavoastra si mi-as dori sa va vad cat mai curand minisrul invatamantului cel putin !
    Am sa recomand tuturor citirea blogului si studierea fiecarei actiuni a persoanei dumneavoastra. Va asigur de toata stima si aprecierea personala si ii multumesc lui Dumnezeu ca ne da iar speranta !
    La Multi Ani sa ne traiti domn profesor !
    Cu respect, Ioan Cercel din Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  18. BUNA ZIUA EU SUNT LEOVEANU RAZVAN SI SUNT ELEV LA SCOALA LIEBLING DIN JUDETUL TIMIS
    SI AM O PROFESOARA DE EXCEPTIE DAR NU INTELEG SPUSELE EI DE LOC.
    VA MULTUMESC CA EXISTATI.
    DACA DUMNEAVOASTRA ATI FI FOST PROFESORUL MEU DE MATEMATICA PROBABIL CA ASI FI FOST OLIMPIC!!!!!! LA MATEMATICA PENTRU CA DUMNEAVOASTRA PREDATI INTRUN MOD "FOARTE BINE CIIT DE MINE" ,EU AVAND O MEDIE CONSTANTA LA MATEMATICA DE 5 IN DECURSUL CLASELOR
    IV-VIII EU FIND IN CLASA A-VII-A IN SEMESTRUL 2.
    SPER CA DUPA VIZIONAREA INTRGULUI MATERIAL POSTAT DE DUMNEAVOASTRA SA AM MEDIA 10
    FARA PROBLEME.
    EU SUNT UN PROGRAMATOR IN DEVENIRE SI CA ORCE ALT PROGRAMATOR AM INCEPUT DE JOS
    MAI EXACT DE LA LIMBAJUL HTML-INITIALIZANDUMA IN ALE PROGRAMARI CU ALTE CUVINTE SUNT LA INCEPUT.DAR CU AJUTORUL DUMNEAVOASTRA VREAU SA DEVIN UN FOARTE BUN MATEMATICIAN
    DACA AVETI TIMP MA PUTETI CONTACTA LA DENRAZVAN@YAHOO.COM .
    DE ASEMENEA MI-AM CREAT UN SITE AL MEU
    VA ROG FRUMOS SA INTRATI PE SITE:
    HTTP://LEOVEANU.TK

    RăspundețiȘtergere
  19. Sunt din Slatina/Olt si am dat bacul pana acuma de 4 ori, la Romana am luat 5 la chimie 8,30 numai la Matematica nu reusesc sper prin urmarirea acestor videoclipuri sa reusesc macar sa iau un 5 ! O zi buna si va multumim din suflet !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Of Doamne cand ma gandesc si eu cat de greu o sa fie sa fac fata Bacalaureatului. Doamne da sa pice o varianta foarte usoara sa putem sa rezolvam cu totii de un 5 cel putin. Daca nu s-ar mai incapatana ministerul si daca ar dori sa promoveze toti elevii raspunsul ar fi extrem de usor. La prima parte da-ne nene cateva exercitii banale gen ecuatie cu radicali, maximul functiei de grad 2, o probabilitate usoara, ceva sa stii sa rezolvi minim 4 exercitii. La partea a doua sa pice matrice sa ia toti elevi 1.5 si polinom accesibil la are sa se ia minim 1 punct. La fel si la partea a treia. De ajuns cu sirurile astea...derivata unei functii, limita si domeniul de convexitate/concavitate ar fi suficient. Mult succes tuturor celor care dau Bac-ul.

      Ștergere
  20. Abia de la dumnneavastra am inteles totul si de ce.
    George Avram

    RăspundețiȘtergere
  21. Multumesc frumos domnule profesor sunteti extraordinar ma bucur cand vad ca inca mai exista genul asta de oameni in Romania.Va salut cu respect! Filip Nicolae

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna ziua domnule profesor, vreau sa va felicit cu sarbatorile de iarna si sa va transmit multa sanatate si putere de a lupta in continuare.Eu sunt la fel victima unui sistem de invatamint foarte prost pus la punct din R. Moldova, am acum 30 de ani si datorita dumneavostra, privind citeva lectii online am invatat mai multe decit stiam din studierea a 11 ani la scoala. Sa stiti ca e o problema foarte mare si in zilele de astazi in invatamint la capitolul predare pe intelesul tuturor, deoarece am un fratior in clasa 3-a si vad ce probleme intimpina bietul copil, dar cu ajutorul saitului dumneavoastra mama ii explica totul in asa mod ca el este primul la matematica in clasa. I-mi pare rau de un singur lucru, si anume de ce nu am avut si eu norocul de a avea la scoala un profesor de matematica ca dumneavoastra.Cu mult respect Chirita Alexandru

    RăspundețiȘtergere
  23. Multumim mult ! In Germania nu exista asemenea dascali ca dumneavoastra !
    --
    Mini3005 - YouTube User

    RăspundețiȘtergere
  24. buna seara
    sunt in clasa a8-a in slatina olt.va urmaresc tot timpul.LIKE+RESPECT
    tot respectul
    un abdis nu conteaza cine

    RăspundețiȘtergere
  25. Bravo. Un profesor pe cinste Tineti tot asa!
    --
    Marius Toader - YouTube User

    RăspundețiȘtergere
  26. Domnule profesor sunteti cel mai bun, pacat ca guvernul Romaniei nu vede asta. Eu am un examen de clasa 12 de dat la matematica si eu nu stiam mai nimic acum inteleg totul. Eu va urmaresc videoclipurile din Anglia si vreau sa va spun ca nici aici nu sunt profesori ca dumneavoastra. Multumesc din suflet ptr videoclipuri. Va doresc dvs si familiei multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor. 
    --
    Elena Ghita - YouTube User

    RăspundețiȘtergere
  27. Felicitari, o iau de la zero cu dvs, daca imi si iau bacul in Iunie-Iulie, sau chiar August ... va tin minte toata viata, va si vizitez!
    --
    Merom Ish - YouTube User

    RăspundețiȘtergere
  28. Am început să ne uităm la lecțiile dvs. împreună cu fiul meu de 7 ani. Explicate astfel, numerele nu mai par grele și copilul înțelege de ce -1 cu -4 = -5. Ceea ce faceți dvs este de excepție, felicitări! Poate cunoașteți că în SUA există https://www.khanacademy.org portal de învățare pornit acum aproximativ 5 ani, dintr-o idee (și pasiune) similare cu ale dvs. și care s-a dezvoltat într-un model de afacere de succes, ceea ce vă dorim și dvs.! Șansele și speranțele de progres în zilele noastre, în multe domenii, sunt la profesioniștii de caracter, pasionați și cât mai liberi de sistemele formale. Cu stimă, Adi și Teodor
    --
    Adi D. - YouTube User

    RăspundețiȘtergere
  29. Ma bucur ca am gasit aceste videoclipuri si pe acest domn profesor, aveam nevoie de o metoda prin care sa rezist mai mult de 10 minute la matematica, ma plictisesc repede ,imi pierd interesul si nu am rabdare din pacate, mai am un examen si acela e la matematica,sa speram ca nu o sa mai dau bir cu fugitii la bac :))))))
    --
    Michelle Rush - YouTube User

    RăspundețiȘtergere
  30. Sunteti un profesor extraordinar, nu oricine ajunge unde ati ajuns dumneavoastra...tot respectul din partea mea

    RăspundețiȘtergere
  31. Va multumim ca existati!
    --
    ambru cosmin - YouTube User

    RăspundețiȘtergere
  32. Respect...(de mare ajutor).... felicitari, frumoase lectii... multumim. mult Domnule Profesor ...multa sanatate!
    --
    elena m - YouTube User

    RăspundețiȘtergere
  33. Avem nevoie de mai multi profesori cu vocatie,ca dumneavoastra.
    --
    Diana Strugariu - YouTube User

    RăspundețiȘtergere
  34. Domnule profesor acum la 28 de ani va urmaresc si invat matematica cu pasi inceti si siguri,mare respect am pentru dumneavoastra, sa va dea Bunul Dumnezeu multa sanatate. Mereu mi-a fost frica de materia asta, dar vreau sa reusesc sa rad de ea acum .Niciodata nu este prea tarziu. Va multumesc
    --
    Dana B - YouTube User

    RăspundețiȘtergere
  35. Daca as fi avut un profesor ca d-voastra eram departe. Acum incerc sa-mi ajut copii cu ajutorul d-voastra. Multumesc!
    --
    Suatean Viorel Gigel - YouTube User

    RăspundețiȘtergere
  36. Mare dreptate aveti, vazandu-va lectiile, imi dau seama de ce pentru mine matematica a fost o corvoada. Nu exagerez, cand eram eleva, aveam cosmaruri legat de matematica. SI acum adult, mi se mai intampla sa mai am cateun cosmar legat de matematica. Pe vremea mea, ajunsesem sa fim si 45 de elevi in clasa. Asta ca circumstanta atenuanta acordata profesoarei pe care am avut-o. Venea in clasa, umplea in viteza tabla de vreo 10 ori si cu aceeasi viteza o stergea. In tot acest timp era un vacarm indescriptibil si asta era ora. Iar noi cei mai cuminti ne straduiam macar sa copiam si nu reusam sa tinem pasul cu viteza tovarasei profesoare, mai ales ca o tabla uda e si mai greu de urmarit. Am urat matematica! Dar ar fi nedrept sa dau vina numai pe acea profesoara. Desi, la pregatire particulara, era considerata o celebritate. Cred ca uzura este mare in invatamant, stiu ca salariile nu sunt suficiente, are si ea scuzele ei. Pana la urma sistemul este compromis. Sansa mea a fost ca am gasit dupa aceea doua profesoare bune dar era cam tarziu, aveam deja lacune. Insa intalnirea cu aceste doua profesoare dedicate profesiei, una dintre ele un geniu pedagogic, a dus la rezultatul ma descurca in scoala. Dar lacune am si acum, de aceea va urmaresc, desi sunt femeie matura, cu mult interes lectiile. Mai dureros este ca una din aceste profesoare (foarte draga mie) mi-a spus la un moment dat ca este mare pacat pentru ca m-am apucat atat de tarziu pentru ca am talent pentru matematica. Toata viata am facut tot posibilul sa imi aleg studii si profesii unde se cerea foarte putina matematica sau deloc, date fiind lacunele mele. Poate altfel ar fi fost viata mea acum si alte alegeri as fi facut daca stiam matematica. De aceea v-am scris toata polologia asta, poate mai citeste cineva si trage vreo invatatura. Sa stiti ca mai exista profesori dedicati si nu toti sunt indiferenti. Tot la spartul targului, in clasa a XII-a, am dat la liceu peste un profesor bun de matematica si am inteles ca se poate intelege si in clasa aceasta materie daca este explicata pe intelesul elevilor. V-au dat afara pentru ca le stricati piata meditatiilor, ce se faceau ei daca intelegeu copiii din clasa? Nu zic, meditatiile nu strica, atunci cand fixeaza materia, cand se exerseaza pentru pasionati sau cei care vor sa faca o cariera din matematica. Felicitari pentru ceea ce faceti, Dumnezeu sa va rasplateasca truda!

    --
    Daniela Precup - YouTube User

    RăspundețiȘtergere
  37. domnul profesor, nu stiu daca o sa vedeti comentariul meu, dar v-am fost eleva acum peste 10 ani, la momentul acela in trecut multi tineri nu v-au inteles, ceea ce ati vrut sa faceti, as vrea sa va spun ca m-ati inspirat si nu va voi uita niciodata. Multumesc ca nu renuntati desi multi v-au jignit si ranit. Va multumesc pentru severitatea cu care ne-ati educat! si Speranta care ne-ati dat-o in oameni prin exemplul dumnevoastra.
    --
    lory177 - YouTube User

    RăspundețiȘtergere
  38. Salutare!menționez că am fost premiant până în clasa a Vl-a la mate ;anul asta voi lucra independent cu lecțiile predate pe acest canal și voi anunța cât și ce am înțeles în fine și daca iau bacul
    --
    Mihai Andries - YouTube USer

    RăspundețiȘtergere
  39. Domnu profesor va spun sincer am 48 de ani ma aflu in Scotia la munca am o familie copii intimplator am dat peste o postare dea dumneavoastra si am fost curios mai mult si nu numai de faptul cum explicati dumneavoastra matematica si acum inteleg ca nu copii sunt prosti ci cum spuneati si dumneavoastra uni profesori nu au capacitatea de a explica copiilor pe intelesul lor sau ca copii sa inteleaga as vrea sa va spun ca sunteti extraordinar eu nu am avut un asa profesor acum realizez ca cum ati spus dumneavoastra depindeam de mila profesorului si cu ocazia asta as indemna pe toti sa dea distribuiri pe internet oriunde si eu cred ca veti avea mult mai multi elevi decit ati fi avut la scoala care va vor stima pentru ceea ce faceti SUNTETI EXTRAORDINAR VA UREZ SANATATE MULTA SI MULT SUCCES O TREABA EXTRAORDINARA RESPECT
    --
    Vaschiu Codrut - YouTube User

    RăspundețiȘtergere
  40. Un buna dimineata d-lui profesor Ioan Ursu. Chiar daca unii au trecut clasa, au terminat scoala, performanta si umanitatea sa este in inima mea. Multumesc profesorului meu preferat de matematica.Ati vazut-o pe d-na Cristina Tunegaru? De ce unii prefera sa nu mai indure suferinta singuri si ies pe rampa sa impartaseasca ce au invatat? Sanatate si Hristos sa fie lumina noastra. Amin.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteţi un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU