Lectia 595 - Siruri de numere: Gasirea termenului n | Probleme de numarare: Suma lui Gauss - Clasa 5Urmariti-ma si pe Twitter
Urmariti si lectii in direct pe PROFUL ONLINE TV

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Obtineti fundamentul teoretic explicat pe INTELESUL VOSTRU
Pachetele de DVD-uri: "VIDEOMANUAL DE MATEMATICA"
cu Proful Online, prof. Ioan URSU - Detalii AICI

In aceasta lectie de matematica pe care o puteti vedea in direct si pe http://proful-online-tv.blogspot.com, rezolvam o serie de exercitii cu siruri de numere (gasirea termenului n dintr-un sir dat) si probleme de numarare (suma lui Gauss). Daca lectia va este utila, as aprecia un Share si Like
Versiunea acestei lectii de matematica pentru Mobil sau Tableta se gaseste AICI

4 comentarii:

 1. Buna ziua,
  Domnule PROFESOR, sunte-ti un provocator, nu poti sta linistit pana cand nu gasesti Solutia corecta. La lectia 595,suma nr. x+y+z=8, respecta reteta adica 8-7-6-5-4-3-2-1, dar sa strecurat o gresala, (intentionat sau nu), numerele 514 si 541 sunt scrise de doua ori, asta este foarte bine, pentru ca cei care urmaresc nu pot sta linistiti, deci sunt pusi pe jar, trebue sa gasesti explicatia, daca ma refer la elevii care sunt in clasa nu sunt atenti. sau poate oboseala. in final este foarte bine venita o astfel de procedura. Va multumesc, sa aveti forta de a provoca in contionare.

  RăspundețiȘtergere
 2. Sunteți un profesor care trebuie sa reveniți cat mai repede în sistemul de învățământ deoarece sunteți de mare folos pentru elevi.Eu sunt în clasa V-a și va urmăresc fiecare predare în sistemul online. Mi-as dori sa asist în direct la orele dumneavoastra.
  --
  Vasile Diaconescu - YouTube User

  RăspundețiȘtergere
 3. Mulțumesc domnule profesor! Eu în trecut nu înțelegeam problemele cu Suma lui Gauss, dar acum ca am vazut explicatiile Dvs. le înțeleg perfect! Vă doresc multă sănătate ca să ne mai puteți explica! Vă multumesc incă o dată!
  --
  Diana Ioana - YouTube User

  RăspundețiȘtergere
 4. Multumim ptr explicatiile extrem de utile!

  RăspundețiȘtergere

Trimiteţi un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU