Bazele Matematicii: Lectia 6 - Impartirea altfelUrmariti-ma si pe Twitter
Urmariti si lectii in direct pe PROFUL ONLINE TV

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Obtineti fundamentul teoretic explicat pe INTELESUL VOSTRU
Pachetele de DVD-uri: "VIDEOMANUAL DE MATEMATICA"
cu Proful Online, prof. Ioan URSU - Detalii AICI


Ne-am propus sa facem o constructie solida a cunostintelor. Cunoasterea si intelegerea celor patru operatii stau la temelia matematicii. URMARITI:

2 comentarii:

 1. Buna seara,

  Stimate domnule profesor va urmaresc cu placere de ceva timp. Locuiesc de 15 ani in Austria, iar de loc sunt din Baia Mare. Am 2 copii minunati care anul aceste au inceput cls 1-a si le-am cautat pe You Tube lectii de matematica asa am dat de dvs. Felul in care explicati si va impmplicati m-au fascinat. Ideea dvs. e minunata, copii mei au de ex. manualul de la scoala gratis dar pt acasa este un CD separat de cumparat la 40 de euro (care e f.bine protejat impotriva pirateriei)cu care fac acasa pe calculator exercitii intr-o forma foarte atragatoare. Multe salutari si multa sanatate si la cat mai multe lectii online.

  Mult respect,
  Lucia Hausberger Berintan

  RăspundețiȘtergere
 2. De două săpămâni invăț matematica cu dumneavoastra de la 0, iar acest lucru în ideea ca profesoarea mea este incapabilă să facă acest lucru de vreo 3 ani.
  Doamna este și seminaristă la o facultate de profil și capacitatea ei de predare este să umple tabla de exerciții, intr-o tăcere totală, și apoi să plece spre cancelarie. Vă mulțumesc domnule profesor!
  --
  MrAbadd0n - YouTube user

  RăspundețiȘtergere

Trimiteţi un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU