Bazele Matematicii: Lectia 7 - Notiunea de FunctieUrmariti-ma si pe Twitter
Urmariti si lectii in direct pe PROFUL ONLINE TV

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Obtineti fundamentul teoretic explicat pe INTELESUL VOSTRU
Pachetele de DVD-uri: "VIDEOMANUAL DE MATEMATICA"
cu Proful Online, prof. Ioan URSU - Detalii AICI

Inca de timpuriu, elevii aud de "NOTIUNEA de FUNCTIE", opereaza cu aceasta notiune dar foarte putini inteleg ce inseamna 'A STUDIA O FUNCTIE". Daca veti parcurge aceasta lectie si cele care vor urma, sigur veti intelege.
Versiunea acestei lectii de matematica pentru Mobil sau Tableta se gaseste AICI


14 comentarii:

 1. Domnule profesor tot respectul ca va ridicati impotriva invatamantului.
  -Succes in continuare si sprer ca o sa reusiti sa va dea o clasa si sa puteti preda.

  RăspundețiȘtergere
 2. Domnule profesor,

  este extraordinar faptul ca putem retrai anii de scoala prin intermediul acestui curs de matematica. Ne intoarcem cu drag in acea perioada in care invatatura era apreciata la adevarata sa valoare, atunci cand imaginea fiecarui copil se regasea in fata oglinzii cunoasterii.

  RăspundețiȘtergere
 3. Domnule Profesor,situatia mea materiala nu e prea grozava ca sa-mi permit meditatii si dumneavoastra sunteti singura mea sansa de a lua bacul!!!Va multumesc pentru efortul pe care il depuneti pentru noi,faceti un mare bine!!!

  RăspundețiȘtergere
 4. Felicitari ! am vazut si clipul de pe Tvr Cultural si am intrat si pe lectiile dv., doar cateva, caci fiind adult si fost elev al unor profesori deosebiti de matematica si nu numai, am vrut sa vad spiritul dv. la treaba, omul, tabla si explicatia. Mi-ati amintit de oamenii valorosi, pe care imi doresc sa ii mai intalnesc pe strada pentru a le multumi ca au fost langa noi, cu devotament si sarguinta. Imi amintesc chiar ca la varsta aceea nu intelegeam complet supararea profesorilor buni pe cancerul care cuprinsese sistemul, nu aveam viziunea completa a ceea ce ati vazut dv., e drept mai tarziu de anii 97 cand am terminat eu. Va multumesc pentru efort si sper sa fiti in casele cat mai multor copii, care stiu sa foloseasca creionul si hartia. Cristina

  RăspundețiȘtergere
 5. Felicitari ! Cat ma bucur ca postati aceste filmulete si sprijiniti toti copiii sa invete matematica ! Ce sa spun ? Ca-mi pare rau ca nu mai predati in Moinesti ( sau unde ati predat ) ? Sau ca ma bucur ca datorita acestor filmulete copiii din toata tara vor invata matematica usor ! Nu-mi mai gasesc cuvintele de lauda pentru ca ar fi prea multe sa le spun scriu ! Bravo , domnule profesor ! Toata stima mea ! Meritati o mie de medalii !

  RăspundețiȘtergere
 6. Buna Ziua !Ma numesc Mircea Irinel si va felicit ! Matematica invatata cu dumneavoastra este ca mierea ! Ati adus pe acest blog mii de "albinute " care asteapta sa invete matematica ! Va multumim pentru tot ceea ce faceti pentru a-i invata pe copii matematica !

  RăspundețiȘtergere
 7. Sunteti un profesor extraordinar !

  RăspundețiȘtergere
 8. M-a ajutat foarte mult lectia. Va multumesc. Ar trebui sa fie mai multi profesori ca dumneavoastra !
  Bianca Biteanu

  RăspundețiȘtergere
 9. Felicitari domnule profesor sunteti extraordinar!

  RăspundețiȘtergere
 10. de la minutu 5 ..dc da-ti predicatu egal cu 0 ?

  RăspundețiȘtergere
 11. de la minutu 5 ..dc da-ti predicatu egal cu 0 ?

  RăspundețiȘtergere
 12. modulu 5 ..pe la minutu 5 de ce (3x+2)(5x+7)=0 dc 0?

  RăspundețiȘtergere
 13. Multumesc foarte mult...apreciez foarte mult eforturile dumneavoastra ca ati stat in frig in curte in fata unei table doar de rdagul de a invata copii diferite chestii de matematica...sa va dea Dumnezeu sanatate si sa stiti ca eu iubesc cel mai mult matematica!
  Sorin Andrew

  RăspundețiȘtergere
 14. Domnule profesor pt mine sunteti un model. Sunt profesoara si imi doresc sa ajung sa fac si eu video ca dvoastra. Va stimez mult, aveti un suflet minunat, sunteti credincios, destept si curajos pt felul de a crea acesta mare cantitate si calitate de material pentru elevi, parinti, profesori, studenti. Felicitari pt munca depusa!
  --
  ana stan - YouTube User

  RăspundețiȘtergere

Trimiteţi un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU