Lectia 88 - La multi ani si o sinteza a lectiilor 82, 83 .... 87 !Urmariti-ma si pe Twitter
Urmariti si lectii in direct pe PROFUL ONLINE TV

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Obtineti fundamentul teoretic explicat pe INTELESUL VOSTRU
Pachetele de DVD-uri: "VIDEOMANUAL DE MATEMATICA"
cu Proful Online, prof. Ioan URSU - Detalii AICI

2 comentarii:

 1. Domnule profesor, va urmaresc de ceva vreme cursul de Matematica Online, si vreau sa va spun pe aceasta cale ca va stimez, va admir pentru efortul pe care-l depuneti si ca nu am cuvinte sa va multumesc pentru ceea ce faceti.
  Am terminat faculatea de Matematica-Informatica in Timisoara si lucrez de cativa ani buni ca si programator. Pentru un proiect personal, mi-am dat seama ca am uitat cam toata matematica din liceu si facultate si am inceput sa "sap" pe Internet in cautare de cursuri. In domeniul programarii calculatoarelor, am urmarit nenumarate cursuri de la facultati ca Stanford si MIT, si speram sa gasesc ceva asemanator si de matematica. Am fost placut surprins si impresionat cand am dat peste cursul dv. de Matematica Online pe care-l urmaresc cu placere.
  Dupa parerea mea, aceste cursuri (cel de matematica si cel de apicultura) sunt de nepretuit. Materialul filmat poate fi revazut ori de cate ori este nevoie, iar modul practic in care prezentati materialul(cel de matematica) este excelent. Ce sa mai... am numai cuvinte de lauda pentru tot ceea ce am vazut pe acet site.
  Acum, daca imi permiteti as avea cateva sugestii/cereri/intrebari:
  1. incercati sa nu mai explicatii chestii de baza pe care le-ati prezentat deja in cursuri anterioare; acestea pot fi vazute in filmele respective
  2. in afara de cursurile legate de sisteme de ecuatii, nu am vazut alte cursuri in care sa vorbiti mai pe larg despre matrci si operatii cu acestea; eu cred ca se pot spune multe despre matrici (daca aveti un astfel de curs, atunci va rog sa-mi scuzati neatentia)
  3. credeti ca niste cursuri cu serii, sume si alte chestii mai avansate, ar fi prea mult si nu ar avea prea multi vizitatori?
  4. as sugera (si astept) sa scoateti si cursul de Matematica pe DVD-uri, asa cum ati facut cu cel de Apicultura (poate cu ceva material in plus fata de ce este publicat pe site).
  In incheiere, vreau sa va urez si eu un calduros "La Multi Ani!", iar Anul Nou sa va aduca tot ce va doriti. In special, as vrea sa va aduca sanatate, putere si vointa ca sa filmati cat mai multe cursuri.
  Radu

  RăspundețiȘtergere
 2. Va multumesc pentru munca depusa, cand alti oameni de varsta dumneavoastra stau in parc, dumnevoastra va pierdeti vremea pentru ca noi sa intelegem matematica.
  --
  marian girgel - YouTube User

  RăspundețiȘtergere

Trimiteţi un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU