Lectia 98 - Continuam: Introducerea notiunii de functie folosind notiuni de logica matematicaUrmariti-ma si pe Twitter
Urmariti si lectii in direct pe PROFUL ONLINE TV

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Obtineti fundamentul teoretic explicat pe INTELESUL VOSTRU
Pachetele de DVD-uri: "VIDEOMANUAL DE MATEMATICA"
cu Proful Online, prof. Ioan URSU - Detalii AICI

Continuam Lectia 97. Pachetul de DVD-uri intitulat "Functii" care o sa apara in curand, va cuprinde un numar de 10 lectii in care voi prezenta notiunea de functie pe intelesul tuturor. Vom aborda functiile injective, surjective, bijective, inverse, monotone, marginite, periodice, pare, impare, etc. Tot in acest pachet voi prezenta si functiile elementare vazute in pereche: functia putere - radical, functia exponentiala - logaritmica, functia sinus - arcsinus, functia cosinus - arccosinus, functia tangenta - arctangenta, functia cotangenta - arccotangenta. Pentru o buna intelegere a notiunii de functie, am avut nevoie de notiuni de baza din logica matematica. Asa ca in primele lectii mi-am pregatit terenul pentru introducerea notiunii de functie intr-un mod original, plecand de la notiunea de predicat.

4 comentarii:

 1. buna ziua! as dori sa imi trimiteti si mie un video cu o lectie de deometrie: cercul trigonometric! imi place foarte mult stilul de predare al dvs! va multumesc!
  Tilvescu Ovidiu, tg-jiu, jud. gorj
  PS: va rog sa trimiteti video p email: otilvescu@gmail.com multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 2. buna ziua!as dori si eu sa imi trimite,ti si mie un video cu lectiile de la integrale daca ati facut.sunt in clasa aXIIa si acusi bate BAC-ul la usa si nu stiu.va rog frumos.
  va rog sa imi trimite.ti daca se poate pe dany_puma50@yahoo.com
  daniel din iasi

  RăspundețiȘtergere
 3. Raspuns pentru Daniel din Iasi:

  Te rog sa folosesti facilitatea de cautare in acest blog "Cautati in blog" care e accesibila din orice lectie sau "Cuprinsul acestui blog" pentru a gasi ceea ce te intereseaza: Lectiile: 45, 46, 47 sau lectiile 51, 52, 53, 58 etc, te vor ajuta. Probabil ca mai sunt si altele dar trebuie sa le cauti.
  --
  cristi - administrator blog

  RăspundețiȘtergere
 4. Raspuns pentru Ovidiu, tg-jiu:

  Lectiile 28, 29, Elevul online: Lectia 5 - Trigonometrie pe scurt. Folositi cu incredere facilitatea de cautare in blog sua Cuprinsul acestui blog.
  --
  cristi -admin blog

  RăspundețiȘtergere

Trimiteţi un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU