Lectia 262 - Primitive - Functii - Limite - Derivate - Tema la matematica cu Alin - Clasa 12Urmariti-ma si pe Twitter
Urmariti si lectii in direct pe PROFUL ONLINE TV

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Obtineti fundamentul teoretic explicat pe INTELESUL VOSTRU
Pachetele de DVD-uri: "VIDEOMANUAL DE MATEMATICA"
cu Proful Online, prof. Ioan URSU - Detalii AICI

In aceasta lectie de matematica, impreuna cu Alin elev in clasa a 12-a, discutam pe intelesul tuturor despre primitive, functii, limite si derivate. Recomand si volumele Calculul Integral - Clasa XII si
Derivate - Clasele XI - XII. Daca aceasta lectie va este de folos, va rog sa dati un Like si sa faceti Share.

Versiunea acestei lectii de matematica pentru Mobil sau Tableta se gaseste AICI

8 comentarii:

 1. ieremici petru apreciez foarte mult ce ati postat mi-a fost de mare ajutor va multumesc

  RăspundețiȘtergere
 2. Sunteți primul om pe care îl văd că nu face treabă de mântuială ( din România )! Pasiunea spune multe! Pe lângă pasiune observ că s-a trezit și un spirit de dreptate în dumneavoastră, și vreau să vă felicit! Ceea ce mă surprinde plăcut și îmi incălzește inima, este faptul că aveți o minte atât de deschisă la o vârstă atât de înaintată. Sper din tot sufletul să se insufle din ce în ce mai mult această valoare morală, spirituală și justițiară pe care o promovați! Din păcare România nu mai știe ce e aia pasiune! nu mai știe ce e aia dreptate, nu mai știe ce e ăla viitor! Banii ne conduc ( lafel cum precizați acei meditatori). Când o să învățăm să ne gândim și la cel de lângă noi?
  --
  Florentin Frank - YouTube User

  RăspundețiȘtergere
 3. Multumesc mult pentru explicatii, ma ajuta tare mult,acum in prag de B.A.C. Voi raspandi vestea despre dumneavoastra :) Sa va dea Dumnezeu sanatate!
  --
  Bianca Elena - YouTube User

  RăspundețiȘtergere
 4. Mult respect, domnule. Explicaţi matematica mult mai bine decât mulţi alţi profesori.
  --
  Alex Iulian - YouTube User

  RăspundețiȘtergere
 5. Sunteți o revelație a modului de predare domnule profesor. Vă urmăresc cu mult interes, cu toate că am terminat școala cu ani în urmă. Multe lacune din Matematică au fost descoperite, datorită dumneavoastră. Să vă dea Dumnezeu sănătate! Când am timp vă urmăresc cu mult interes. Am recomandat și fetiței mele să vă urmărească.
  --
  Tilici Iulian Dumitru - YouTube User

  RăspundețiȘtergere
 6. Este prima data când văd pe fata unui profesor atâta pasiune pentru materia lui. Felicitări. Multă sănătate și multe zâmbete.
  --
  moldovan bianca - YouTube User

  RăspundețiȘtergere
 7. Respect, domnule Profesor. Va felicit si va admir pentru ceea ce faceti, si nu pot sa exprim cat de rau imi pare ca dascali ca dumneavoastra sunt atat de rari, ca pierdem generatii intregi de copii extraordinari, ca impostura si indiferenta din sistemul de invatamant isi bate joc de ei in continuare. Incercam acum sa re-invat cate ceva despre derivate si integrale (dupa mai bine de 25 de ani...), din video-urile dvs, si merg tot asa, cate un pas inapoi, si m-am oprit la minutele 41-45, m-ati emotionat, sunt intru totul de acord cu tot ceea ce spuneati acolo.
  Rodica Ardelean

  RăspundețiȘtergere
 8. Felicitari; sau predarea cu pasiune in mod explicitat ; rar se intimpla in invatamantul de astazi ; de aceea , copii nostrii devin "tocilari"; nu sunt ajutati sa actioneze prin judecata si nu prin memorare ! Modul de a invata este o stiinta "uitata" in invatamantul actual; "pedagogia"; Avema doar palnia si galeata de cunostinte in invatamantul actual ; Sigur, in viata nu ai nevoie mereu de aceste "limite".... dar ele formeaza judecata, deductia si intuitia, ca valori supreme ale mintii umane ! Altfel , devenim niste animale dresate ! Astazi, noi dresam copii ; nu `i si educam ! Dezvoltarea subconstientului prin obisnuinte si deprinderi, este secretul unui intelect puternic ! Asa se intampla cand alegatorul , alege oameni lipsiti de educatie ! cand se face mai multa politica decat cultura ; Drumul spre intelepciune este tare greu; munca multa; daca munca ar fi un lucru usor, toata lumnea ar cauta dupa munca!

  --
  Trifan Gheorghe - YouTube User

  RăspundețiȘtergere

Trimiteţi un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU