Lectia 871 - Notiunea de derivata pe intelesul TAU | Importanta derivatei in studiul functiilor - Clasa 11Urmariti-ma si pe Twitter
Urmariti si lectii in direct pe PROFUL ONLINE TV

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Obtineti fundamentul teoretic explicat pe INTELESUL VOSTRU
Pachetele de DVD-uri: "VIDEOMANUAL DE MATEMATICA"
cu Proful Online, prof. Ioan URSU - Detalii AICI

In aceasta lectie de matematica pe care o puteti vedea in direct si pe http://proful-online-tv.blogspot.com, ne ocupam de notiunea de derivata, explicata PE INTELESUL VOSTRU si vedem importanta derivatei in studiul functiilor. Aceste lectii sunt sustinute de voi si daca va sunt utile, as aprecia un Like, Share, Comment
Versiunea acestei lectii de matematica pentru Mobil sau Tableta se gaseste AICI

4 comentarii:

 1. Bravo, domnule profesor. Incantator. La 45 de ani, am inteles, in sfarsit, cum e cu derivata...Sa traiti si sa fiti sanatos !
  --
  kuunlaan - YouTube User

  RăspundețiȘtergere
 2. Va multumim mult, domnule profesor ! De 3 ani ne sunteti suport in pregatirea la matematica ! Va multumim pentru modul deosebit in care incercati sa ajutati copiii ! Am inceput sa va cunosc starile sufletesti in cadrul fiecarei lectii... de fiecare data cand va urmaresc lectiile, intru in simbioza cu dumneavoastra ! Sunteti o persoana importanta in viata noastra! Va multumim!
  --
  nicolae frinculeasa - YouTube User

  RăspundețiȘtergere
 3. min 21:04 este atat de incarcat emotional !!! Eu am inteles legatura dintre functia initiala de gr 2 si derivata (monotonie, semn), ... se vede in ochii dumneavoastra cum cautati un contact in clasa ! ... Eu sunt unul dintre aceste "contacte"... va urmaresc cu mult drag !
  --
  nicolae frinculeasa - YouTube User

  RăspundețiȘtergere
 4. Lectiile dumneavoastra sunt foarte utile pentru mine si colegii mei.Cand apare cate un episod nou ne strangem toti si il vizionam plini de entuziasm si bineinteles cu caietele de matematica alaturi. Va multumim din suflet!!
  --
  kratos ps - YouTube User

  RăspundețiȘtergere

Trimiteţi un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU