Bazele Matematicii: Lectia 28 - Trigonometrie (Clasele 9-12)Urmariti-ma si pe Twitter
Urmariti si lectii in direct pe PROFUL ONLINE TV

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Obtineti fundamentul teoretic explicat pe INTELESUL VOSTRU
Pachetele de DVD-uri: "VIDEOMANUAL DE MATEMATICA"
cu Proful Online, prof. Ioan URSU - Detalii AICI

Trigonometia privita nu ca un set de formule, ci asa cum am inteles-o eu cand eram elev in clasa a-10-a. Suparat pe profesor pentu faptul ca-mi arunca pe tabla niste formule, am pus mana pe stilou si le-am dedus pe toate. NU TREBUIE SA LE MEMOREZI, CI TREBUIE SA INVETI SA LE DEDUCI. Urmariti seria de filme de la trigonometrie si sigur veti reusi!

9 comentarii:

 1. foarte bine explicat!!!va multumesc foarte mult de aceste lectii,oricind utile...

  RăspundețiȘtergere
 2. Daca scrieti cumva un manual nu voi ezita sa il cumpar.

  RăspundețiȘtergere
 3. Domnule profesor,este o deosebire intre ce spuneti dv si ce spune presedintele,vedeti daca sustineti lucruri adevarate,logice si verificabile?
  Presedintele cu minciunile si pacalelile lui,a ajuns asa de sus,de ce ati ales sa sustineti ADEVARURI,cand PROSTELILE merg mai bine?Schimbati-va,mintiti si dv ,domnule profesor...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. prietene nu cred ca esti la nivelul meu asa ca ma cobor eu la nivelul tau .. daca domnul profesor se folosea de minciuni si alte nesimtiri sa ajunga sus era mai cunoscut dar nu era privit cu aceiasi ochi buni ... si tine minte asta ca nu intodeauna calea ce-a mai scurta e ce-a mai usoara .. aa si inca ceva ... daca iti plac "prostelile" nu ai ce cauta aici .. pe acest blog :) ne auzim, felicitari pentru aceasta frumoasa lectie domnule profesor ..:)

   Ștergere
 4. dar matematica de cls a7a nu puneti?in special geometrie(sinus,cosinus,poligoane regulate)

  RăspundețiȘtergere
 5. Buna ziua! In primul rand vreau sa il felicit pe domnul profesor Ursu pentru ceea ce a facut.Foarte multe geneiratii de elevi vor putea profita si iubi matematematica cu asemenea explicatii .NU imi revin,chiar si cel mai slab elev dintr-o clasa,privind aceste explicatii va sfarsi prin a intelege,atat de simplu explicat ,si fara prea mult de invatat pe de rost:) FELICITARI domnul URSU! SA fiti sanatos !!!

  RăspundețiȘtergere
 6. Multumesc din inima !
  Norbert Iorgu

  RăspundețiȘtergere
 7. Multumesc pentru seria de video-uri, e mult mai usor de inteles urmarind un sir logic decat modul in care se preda deobicei, memorarea tuturor definitilor si teoremelor, si pana la urma uiti tot ca n-ai inteles nimic. Dar asa, odata ce am inteles conceptul, nu doar sa memorez numere fara sens, nici nu mai e nevoie de multa memorare.
  --
  Silver Mirai - YouTube user

  RăspundețiȘtergere
 8. Sunteți valoros !!! Aveti răbdare si logica în ceea ce prezentati. Cine afirma ca nu - i place matematica ar trebui sa va vadă lecțiile . Felicitări!!!Chiar explicati trigonometria asa cum se cuvine! Respect pentru dvs.!!!👍👍👍

  RăspundețiȘtergere

Trimiteţi un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU