Bazele Matematicii: Lectia 31 - Analiza functiilor (Clasele 9-12)Urmariti-ma si pe Twitter
Urmariti si lectii in direct pe PROFUL ONLINE TV

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Obtineti fundamentul teoretic explicat pe INTELESUL VOSTRU
Pachetele de DVD-uri: "VIDEOMANUAL DE MATEMATICA"
cu Proful Online, prof. Ioan URSU - Detalii AICI

Spuneam in lectia trecuta ca modelarea multor probleme practice ne conduce la aparitia unor funtii. Nevoia de a gasi raspuns la problemele respective impune analiza atenta a functiei. Notiunile de limita, derivata, au aparut ca urmare a nevoii de analiza riguroasa a functiilor. Urmariti:

4 comentarii:

 1. sunteti un profesor foarte bun , insa nu va puteti opri de fiecare data in mijlocul unui exercitiu ca sa povestiti povesti , ca se pierde sirul problemei , inteleg ca povestiti la inceput sau la sfarsit ,dar la fiecare video la care m-am uitat pana acum va opriti la aceleasi povesti din cand in cand pe parcursul lectiei , este foarte deranjant , nu va suparati, pentru ca explicati foarte bine, insa toata concentratia mi se duce pe rapa....Inteleg si problema dumneavoastra ,aveti si video cu problemele care le aveti ,se stiu , nu este nevoie ca la fiecare lectie sa le spuneti ,faceti lectia lectie ,si o sa fie mult mai apreciata .Ma scuzati ,oricum am invatat multe din lectiile dumneavoastra doar ca nu am prea mult timp la dispozitie si de aceea cand aud ca incepeti cu povestile pe la mijlocul lectiei imi vine sa-l opresc insa nu pot pentru ca am mare nevoie de lectiile pe care le faceti pentru ca explicati foarte bine .Multumesc .

  RăspundețiȘtergere
 2. eu cred ca uneori e nevoie de pauzele respective, pentru ca incepi sa obosesti :) cateva pauze au fost chiar inspirate in lectiile pe care le-am vazut, dar probabil depinde de persoana.

  in orice caz, nu cred ca avem destule cuvinte sa exprimam multumirile pe care le merita domn profesor :D

  RăspundețiȘtergere
 3. Un singur lucru pot spune....profesor ca domnul Ioan Ursu sunt rari.

  RăspundețiȘtergere
 4. foarte bine venite lectii dumneavoastra .putini profesori mai sunt cu atata daruire .va multumim pentru efort.

  RăspundețiȘtergere

Trimiteţi un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU