Bazele Matematicii: Lectia 23 - Introducerea notiunii de limita. (Clasele 11-12)Urmariti-ma si pe Twitter
Urmariti si lectii in direct pe PROFUL ONLINE TV

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Obtineti fundamentul teoretic explicat pe INTELESUL VOSTRU
Pachetele de DVD-uri: "VIDEOMANUAL DE MATEMATICA"
cu Proful Online, prof. Ioan URSU - Detalii AICI

Notiunea de limita este o notiune de baza in analiza matematica. Daca o intelegi, ai o sansa mai departe iar daca nu, nu: Memorezi, uiti si nu ramai cu nimic. Incerc in aceasta lectie sa prezint limita pe intelesul tuturor.7 comentarii:

 1. -domnule profesor,nu citesc ziare,din cate aud,evenimentu zilei nici nu-i un ziar serios,DAAR...parca in Jurnalul National,este mai frumos scris despre dv,am citit articolul si mi s-au umezit ochii,n-am putut sa-l citesc pe strada,acasa am intrat pe proful online si...surpriza!- nr. vizitatori cresc!-ma bucur mult,poate in sfarsit urniti tavalugul nepasarii!?-DOAMNE AJUTA! (-am auzit de la un inspector ca sunteti credincios)

  RăspundețiȘtergere
 2. Intradevar foarte bune lectii, sunt anul I la universitate in R.Moldova si invat acum ce nu am invatat/inteles in liceu. Multumesc.
  --
  daniftodi - YouTube user

  RăspundețiȘtergere
 3. Sunt foarte utile lectiile !!!AM terminat de mult universitatea dar acum sunt obligat sa fac niste echivalente in strainatate...am uitat aproape tot...predarea matematicii in forma video-ma ajuta foarte mult!!!

  RăspundețiȘtergere
 4. Felicitari si toate stima pentru efortul depus.Inca nu pot crede cat de usor se intelege o lectia a dumneavoastra.La lectia despre arii am invatat aria triunghiului dreptunghic tot ca o baza x inaltimea,nici nu s-a sinchisit vreun profesor sa ne explice ca de fapt este aria dreptunghiului pe jumatate.Sunt in clasa a XII-a si sunt surprins cate de multe nu stiu...Inca odata felicitari si per ca invatamantul din Romania sa se schimbe;am reusit sa inteleg din o lectie cat nu am putut invata in cateva luni.Numai bine domnule profesor!

  RăspundețiȘtergere
 5. Ce faceti aici e extraordinar, am dat de lectiile dvs. pe youtube cautand inforamatii despre analiza matematica.
  Nu pot sa zic ce bucurie simt ca exista asa oameni cu atata dragoste. asta e dragostea care vine din Dumnezeu. ma faceti sa vreau sa ma apropii de El mai mult.

  RăspundețiȘtergere
 6. Profesorul Ioan Ursu este un profesor cu greutate in invatamintul romanesc, face din matematica ce doreste Domnia Sa in sensul cel bun, mie imi place foarte mult acest stil din matematica.
  Cu stima si respect ,
  Mihai Dumitru - Iasi

  RăspundețiȘtergere
 7. Donul Ion Ursul este unul dintre cei care cedeaza dela el timp numai pentru noi de a ane usura de o multime de lucruri chinuitoare de a invata matematica

  RăspundețiȘtergere

Trimiteţi un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU