Bazele Matematicii: Lectia 53 - Continuam sa rezolvam variante de bacalaureatUrmariti-ma si pe Twitter
Urmariti si lectii in direct pe PROFUL ONLINE TV

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Obtineti fundamentul teoretic explicat pe INTELESUL VOSTRU
Pachetele de DVD-uri: "VIDEOMANUAL DE MATEMATICA"
cu Proful Online, prof. Ioan URSU - Detalii AICI

9 comentarii:

 1. Stimate domnule profesor incercati sa introduceti pe blogul dumneavoastra un buton de Paypal pentru donatii sau un cont bancar unde oamenii sa va poata ajuta cu bani. Eu unul as dona niste bani prin Paypal pentru ca imi este mai comod. Poate astfel strangeti bani de o sala de cursuri si aparatura mai perfomanta.

  RăspundețiȘtergere
 2. Felicitari domnule profesor pentru ca va faceti meseria cu pasiune.

  RăspundețiȘtergere
 3. Domnule profesor Ioan Ursu am dat si o problema cu un triunghi si as vrea rezolvarea ei.....
  Multumesc!
  Alexandru

  RăspundețiȘtergere
 4. Buna ziua,
  Cred ca acest om isi iubeste foarte mult meseria, ii iubeste pe copii si vrea sa lase ceva in urma sa. Cred ca face parte din categoria profesorilor care nu se lasa intimidati de sistem, de politica, dar mai ales de copiii de fite. Daca as fi director de scoala as pune la dispozitie o clasa speciala pentru meditatii online. Merita. Uite asa am descoperi copii cu dragoste de matematica, cu ,,talent ''de cercetator si de ce nu viitori olimpici.Felicitari si multa sanatate domnule profesor! Sunteti un adevarat OM.
  Cu stima,
  Luci Iosif

  RăspundețiȘtergere
 5. cel mai tare profesor merita ceva mai bun !! e mai bun de 100% decat fosti mei profesori din generala !!

  RăspundețiȘtergere
 6. Buna ziua,domnule profesor.Am invatat la frecventa redusa.Locul unde se invata o luna doua pe an.Anul trecut am luat bacalaureatul cand multi elevi de la zi au picat.Vreau sa va multumesc pentru lectiile dumneavostra foarte bine explicate.Am invatat in doua saptamani cat nu am invatat in patru ani.Daca va aveam profesor la zi cred ca luam zece cu un asa profesor ca dv.Se vede ca faceti lucrurile cu pasiune si dragoste.Acum urmaream un video de al dv cu apicultura pe youtube,cu siguranta mai invat cate ceva.E o bataie de joc ca asemenea oameni ca dv care ofera lucruri gratis si de calitate sa nu fie promovati.Intotdeauna mi-am dorit profesori ca dv.Sunteti viitorul invatamantului romanesc.Cu respect,Iulian,

  RăspundețiȘtergere
 7. Cu dumneavoastra domn' profesor si matematica ii frumoasa!
  Norbert Iorgu

  RăspundețiȘtergere
 8. Stimate domnule professor,
  Nu pot sa nu fiu alaturi de stradaniile dumneavoastra de a apropia matematica de elevi.Sunt un fan al gasirii de mijloace prin care matematica sa devina accesibila celor multi. Totusi prea multe dintre explicatiile dumnavoastra sunt neglijente, confuze , adeseori penibile. Fiti va rog mai atent .

  Ioan Pitagora reprezentant ARpCI

  RăspundețiȘtergere
 9. Bună ziua, mă numesc Andreea sunt din Brăila , în clasa a IX la un liceu cu profil uman. Profesorul meu de mate doar scrie pe tablă, fără să ne explice nimic. De aceea vectorii și tot ceea ce ține de ei sunt o mare necunoscută pentru mine. Vă rog să mă ajutați să-i înțeleg. Ați dori să-mi dați numărul dumneavoastră de telefon ?

  RăspundețiȘtergere

Trimiteţi un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU