Lectia 835 - Teorema lui Thales | Fundamentala a asemanarii | Cazuri de asemanare - Tema Clasa 7Urmariti-ma si pe Twitter
Urmariti si lectii in direct pe PROFUL ONLINE TV

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Obtineti fundamentul teoretic explicat pe INTELESUL VOSTRU
Pachetele de DVD-uri: "VIDEOMANUAL DE MATEMATICA"
cu Proful Online, prof. Ioan URSU - Detalii AICI

In aceasta lectie de matematica pe care o puteti vedea in direct si pe http://proful-online-tv.blogspot.com, ne ocupam de tema pentru acasa la clasa a VII-a la geometrie plana. Probleme in care folosim: Teorema lui Thales, Teorema fundamentala a asemanarii, Teorema bisectoarei, Cazuri de asemanare, Paralele taiate de mai multe secante, Trapez, Mediana, Patrat. Aceste lectii sunt sustinute de voi si daca va sunt utile, as aprecia un Like, Share, Comment
Versiunea acestei lectii de matematica pentru Mobil sau Tableta se gaseste AICI

3 comentarii:

 1. E o idee chiar vizionara - intrucat marile scoli din West au inceput si ele sa ofere lectii gratis, in mediul online. Diferenta probabil e ca profesorii care fac asta la scolile de top, castiga mai mult de 200 de Euro pe luna... Bravo! :)
  --
  Alexandra Dobocan - YouTube User

  RăspundețiȘtergere
 2. DOMNULE PROFESOR NU VA LASATI INFRUENTATI DE CEI DIN MINISTER!!!!!
  Sunteti o persoana de la care inteleg matematica foarte repede...am 26 de ani si de la liceu numai profesori incompetenti am avut (de matematica) momentan sunt la facultate de mate info si excelez in domeniu nu pentru ca am invatat la scoala CI ONLINE ! va rog !
  --
  onofreisk8 - YouTube User

  RăspundețiȘtergere
 3. Este minunat ce faceti! Sa le fie rusine mizerabililor care v-au dat afara, nu ati gresit cu nimic! Sunteti un om extraordinar.
  --
  Vogue Alye - YouTube User

  RăspundețiȘtergere

Trimiteţi un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU