Invatam, nu copiem! Blog sustinut de voi | Fundatia Proful Online | Blogul Profesorul Online - Google: proful online | Blogul de Video Apicultura Online

AICI puteti urmari zilnic tema pentru acasa la matematica pe clase in direct la Proful Online TV, prin Fundatia Proful Online
Cei care doresc sa distribuie DVD-uri cu lectiile mele in zone unde nu exista conexie Internet, ii rog sa ma contacteze la 0722786515

Fundatia Proful Online isi propune sa acorde ajutor cu tema pentru acasa tuturor elevilor!
Puteti sprijini financiar Fundatia Proful Online redirectionand 2% din impozitul datorat statului! Detalii AICI.
ANUNT 2019: Dragilor am ajuns la o varsta la care nu mai pot face fata singur muncii la o stupina asa mare si am hotarat sa pastrez doar strictul necesar. Mai mult, doresc sa ma axez in principal pe proiectul cu educatia elevilor la matematica iar munca la stupina imi consuma foarte mult timp. Asadar vreau sa vand surplusul de biostupi deja pregatiti cu roi pe 6 rame, cu ramele pline cu miere cu tot. Pretul unui roi este in jur de 290 RON, dar totul este negociabil in functie de cantitate si va rog sa ma sunati Tel: 0722.786.515 pentru a discuta concret ce doriti sa cumparati. Aici gasiti un film cu o prezentare

Etichete

Etichete level 2

Lectia 118 - Integrarea functiilor trigonometrice, metode de integrare - clasa a XII-aUrmariti-ma si pe Twitter
Urmariti si lectii in direct pe PROFUL ONLINE TV

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Obtineti fundamentul teoretic explicat pe INTELESUL VOSTRU
Pachetele de DVD-uri: "VIDEOMANUAL DE MATEMATICA"
cu Proful Online, prof. Ioan URSU - Detalii AICI

Aceasta este o lectie demonstrativa, a sasea din pachetul de DVD-uri - vol. 14 al videomanualului de matematica intitulat: Calculul Integral. In paralel ea a fost captata si cu o camera profesionista folosita in producerea videomanualului. Iata pe scurt ce contine ea:
Integrarea unor functii trigonometrice, deducerea unor formule trigonometrice in situatia in care le-am uitat, aflarea primitivelor unor functii prin metodele de integrare cunoscute (metoda substitutiei si a integrarii prin parti), artificii de calcul care sa conduca la integrale mai usor de calculat. Vizionare utila !

4 comentarii:

 1. Buna seara !
  Ma numesc Stoica David si am ca tema un exercitiu pe care nu reusesc sa il rezolv. V-as fi extrem de recunoscator daca mi-ati arata si mie cum se face.
  Aveti mai jos un link care va trimite la o poza cu exercitiul. Profesorul de la scoala mi-a spus sa folosesc criteriul Leibniz-Newton, problema este ca nu stiu cum sa ajunge la o forma cat mai simpla.
  Va multumesc pentru ajutor !

  https://www.dropbox.com/s/pn0xfkgyxi03loj/2012-11-08%2018.43.03-2.jpg

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna sunt Lori si asi dori sa aflu si eu cum se rezolva acest exercitiu va rog :)
  Sa se arate ca(fara calcule efectiv determinatii):
  |100 27 13|
  |10 18 3|=0
  |20 9 3|

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buna,sunt tot Lori,am asteptat sa imi dati un raspuns la problema de mai sus.

   Ștergere
 3. Domn' profesor, permiteti-mi sa va multumesc ca existati si ca ajutati inca atatia copii si elevi sa invete logic si sa inteleaga matematica asa frumos!

  Sunt in clasa a XII-a, la profil real, specializarea matematica-informatica, si ma intreb si astazi...oare de ce nu am avut noroc sa am si eu parte in 8 ani de scoala de un cadru didactic precum dumneavoastra?

  In orice caz, va doresc multa sanatate, putere de munca, si cat mai multe bucurii!

  Toate cele bune,
  o eleva a unui liceu din Vrancea

  RăspundețiȘtergere

Trimiteţi un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU