Va invit sa-l cunosteti pe Vlad din Sighisoara - Elevul OnlineUrmariti-ma si pe Twitter
Urmariti si lectii in direct pe PROFUL ONLINE TV

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Obtineti fundamentul teoretic explicat pe INTELESUL VOSTRU
Pachetele de DVD-uri: "VIDEOMANUAL DE MATEMATICA"
cu Proful Online, prof. Ioan URSU - Detalii AICI

Dagilor, sper ca va amintiti de Vlad despre care am vorbit in Lectia 46 - Metode de integrare. El este cel care m-a descoperit pe Internet pentru ca dorea sa aprofundeze niste chestiuni matematice mai avansate pentru varsta sa. Este elev in clasa a VIII-a, foarte pasionat de matematica si a parcurs deja multa materie de liceu. Ma bucur ca l-am putut ajuta si raspunde intrebarilor sale si-l incurajez in continuare sa caute, sa puna intrebari sa rascoleasca si sa promoveze matematica. Felicitarile mele Vlad!

Unul din comentariile lui Vlad de pe acest blog a fost preluat si de jurnalistii de la Jurnalul National in articolul aparut despre proful online si este chiar spre sfarsitul articolului. Dupa ce a primit de la tatal sau tabla pe care si-o dorea, a facut acest film, l-a incarcat pe contul sau din YouTube si mi-a trimis un E-mail.
Vlad, iti multumesc pentru acest filmulet care mi-a incarcat bateriile.

4 comentarii:

 1. Bine ca mai exista si tineri constienti.

  RăspundețiȘtergere
 2. Foarte bine chiar iti apreciez munca si domnul Ursu a avut dreptate tu meriti "sa mergi mai departe " ma bucur ca in Romania INCA mai exista elevi interesati de matematica fizica biologie fizica si chimie (pe scurt stiinte exacte). Eu sunt un umil amator de biologie si chimie care acum trece in clasa a 8a a (sunt din Craiova),(sincer nu ma pasioneaza matematica deoarece nu o inteleg dar si datorita profei' care ma intimideaza), dar cu ajutorul domnului Ursu m-am luminat...) Sincere felicitari Vlad si dle. Ursu va apreciez efortul depus si sper sa mai puneti si alte filmulete ! Cu stima ,Gabriel

  RăspundețiȘtergere
 3. Frumos site.
  Desi nu sunt intru totul de acord cu modul Dv. de a prezenta matematica, spectacolul oferit imi aminteste de anii de scoala.
  Dupa ce am descoperit un limbaj de grafica 3d, numit Virtual Reality Modeling Language, mi-am dat seama ca si matematica este o stiinta a modelarii realitatii. Este posibil ca sa mi se fi spus aceasta de multa vreme, dar eu nu am fost pregatit ca sa inteleg aceasta, pana nu am dat peste VRML.
  :-)
  Domnule Profesor, va invit ca sa imi vizitati forumul si sa alegeti ca instrument de prezentare pe web a matematici, limbajul mai sus amintit.
  Al Dv. BlaxxunRomania,
  Multi-User Worlds
  http://vrmlserver.xooit.com/index.php

  RăspundețiȘtergere
 4. senzational :) felicitari !!!!!!!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere

Trimiteţi un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU