Lectia 132 - Rezolvam subiecte de la olimpiada de matematica - faza judeteana Timis - clasa a 5-aUrmariti-ma si pe Twitter
Urmariti si lectii in direct pe PROFUL ONLINE TV

Cuprinsul acestui blog sau Cautati in blog

Obtineti fundamentul teoretic explicat pe INTELESUL VOSTRU
Pachetele de DVD-uri: "VIDEOMANUAL DE MATEMATICA"
cu Proful Online, prof. Ioan URSU - Detalii AICI

Am inceput filmarile la Vol al II-lea al Videomanualului de clasa a V-a iar aceasta este o prima lectie demonstrativa din acest volum, filmata cu o camera de calitate mai slaba destinata Internetului, dar in paralel ea a fost filmata si cu camera profesionista destinata pachetului de DVD-uri. In aceasta lectie abordam subiectele date la olimpiada de matematica - faza pe judet - Timis din 9 Martie 2013. Vizionare utila !

3 comentarii:

 1. Sunt Lungu Eduard, din clasa A VI-A, am participat la olimpiada pe judet in Suceava pe 2013 si m-am calificat la faza nationala, nu puteti face o lectie cu cateva idei ce sa ajute la pregatirea pentru olimpiada fiindca am facut toate fisele din toti anii la nationala pana din 2007 si nu mai stiu ce sa fac.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai reusit sa ma lasi perplex. Sincere felicitari tinere. Dai dovada de o mentalitate cu mult superioara. Eu sustin BAC-ul anul acesta si din anumite cauze(le-am mai spus) nici nu-mi pot garanta personal ca voi lua mai mult de 3-4 :| in timp ce tu te-ai pregatit temeinic si chiar mai mult de atat vrei sa mai lucrezi pt olimpiada- o testare cu mult superioara dpdv al dificultatii si in primul rand o testare care este optionala. Efectiv m-ai lasat cu gura cascata... Mult succes in continuare.

   Ștergere
 2. buna seara.va salut sunt elev de clasa a v.a .VA SUSTIN IN LECTIILE DVS SI IMI PLC FOARTE MULT.SUNT DISTRACTIVE .DVS FACETI PROBLEMELE? IN ORICE CAZ IMI PLACE MATEMATICA.SUNT INCANTATCA EXISTA PROFESORI CARE INCA CRED IN EDUCAREA COPIILOR.
  SA AVETI TOT CEI MAI BUN

  RăspundețiȘtergere

Trimiteţi un comentariu

Din respect pentru ceilalti vizitatori, va rog sa precizati si numele dumneavoastra in corpul comentariului.
Va multumesc!
prof. Ioan URSU